Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Hivatalos applikáció a webirodából

Eazybot Applikáció

Az eazybot rendelkezik hivatalos applikációval, viszont az applikáció csak és kizárólag a saját Eazybot webirodából (Dashboard) tölthető le. Minden egyéb helyről letöltött Eazybot alkalmazás NEM HIVATALOS!!!
Lépj be az Eazybot walletedbe

Töltsd le a főoldalról

Lépj be az Eazybot fiókodba és a főoldalról töltsd le az applikációt. Webes felületen kattints rá és a következő oldalon add meg az Eazybot email címed és jelszavad és nyomj az [Activate] gombra. Ezután be is tudsz lépni az applikációba.

Kattints a képekre a nagyobb méret megtekintéséhez!

Az alkalmazás tartalmaz tréning anyagokat, prezentációkat, a heti webináriumok linkjeit, ahol csatlakozhatunk az élő konferenciákhoz. Ha valaki nem tudott részt venni a webináriumon, akkor az applikációban megtekintheti a felvételeit (vállalati hívás, üzletépítés), értesítések küldése (az applikáció küld értesítést például arról is, ha valamelyik botunk inaktívvá válik), saját csapatod nyomon követése, üdvözlő üzenetek küldése (email, whatsup vagy telefonhívás) és még sok egyéb.

Mindenkinek érdemes letölteni az applikációt, ha másért nem, a botok inaktiválása esetén kapott üzenetek miatt.

Az alkalmazás segítségével bárki néhány kattintással olyan promóciós anyaghoz juthat, mellyet bármelyik ismerősének el tud küldeni és ez a landing page minden fontos információt tartalmaz az érdeklődő számára. Több landing page-ből lehet választani, tehát kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetszőt.

Az applikáción belül a botokat nem látjuk, nem tudjuk kezelni, ezeket minden esetben az Eazybot fiókunkban tehetjük meg.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!