Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Eazybot wallet kezelése

Az Eazybot pénztárcád

Az Eazybot walletben tudsz pénzt feltölteni (fee és csomagok megfizetésére), kifizetést kérni (jutalékok vagy a beutalt összegből), átküldeni összeget más Eazybot felhasználó számára, illetve itt tekinthető meg minden tranzakció, mint a be-és kifizetések, levont fee-k, ajánlói jutalékok stb. Ebben a részben a be- és kifizetés, illetve az átküldés menetéről lesz szó.
Lépj be az Eazybot walletedbe

Kattints a My wallet menüre

Lépj be az Eazybot fiókodba, kattints az Eazybot lógó melletti [2 vonalra], majd a [My wallet] menüre. Ekkor az Eazybot pénztárcánkba kerülünk, ahol lehetőségünk van Deposit (Feltöltésre), Withdraw (Kifizetésre) és Transfer (Összeg átküldése ismerős számára).
Ebben a részben mindhárom opciót áttekintjük.

Kattints a képekre a nagyobb méret megtekintéséhez!

Eazybot wallet feltöltése

Feltöltés menete

Az Eazybot wallet feltöltése elengedhetetlen ahhoz, hogy a botok kereskedni tudjanak. Az Eazybot csak kereskedni tud a tőzsdénken lévő összeggel, így a fee-t nem tudja onnan felszámolni, mert kifizetést nem tud kérni. Ezért szükséges első lépésként feltöltenünk egy bizonyos összeget az Eazybot walletbe, hogy minden sikeresen lezárt ügyletet követően a rendszer letudja vonni az ügylethez tartozó fee összegét.
Ha a minimális összeggel szeretnénk elindítani 1 botot, akkor ajánlott minimum 20$-t feltölteni az Eazybot walletbe. Ha több botot indítunk, magasabb összeget a botokra bízva, akkor a mindenkori - tőzsdén lévő - kereskedési összegünk 3-5%-át érdemes felutalni az Eazbot walletbe.

Ha nem áll rendelkezésre az Eazybot walletünkben minimum 10$ vagy napok/hetek után ezen összeg alá esik az egyenleg, akkor a botok nem indulnak el, illetve megállnak. Tehát érdemes figyelni az Eazybot egyenlegünket és ha szükséges, akkor utána tölteni.

A másik dolog, amit még az Eazybot walletből tudunk fedezni, azok az éves előfizetői csomagok. Tehát először érdemes eldöntened, hogy szeretnél-e csomagot vásárolni és ha igen, akkor a csomaghoz tartozó összeggel együtt töltsd fel az egyenleged.

Egyenleg feltöltése lépésről lépésre

Kattints a képekre a nagyobb méret megtekintéséhez!

Az összeg általában 5-15 percen belül jóváíródik a számládon. Ezután tudsz előfizetni bármelyik éves csomagra, melyről az alábbi linken találsz részletes információt, illetve ekkor már elindíthatod a botokat, melynek menetét szintén az alábbi linkeken találhatod. Mivel már van feltöltve összeg az Eazybot walletedbe, melyből finanszírozni tudod a nyereséges kereskedések után a fee-ket, nincs akadálya a botok futtatásának. Tartsd rajta a szemed az egyenlegeden, hogy mindig legyen elegendő összeg a walletedben.
Kifizetés az Eazybot walletből

Kifizetés menete

Az Eazybot walletből lehetőségünk van kifizetést is kérni. Bármikor kikérhetjük a feltöltött összeget vagy annak egy részét, illetve itt írják jóvá az ajánlói jutalékokat is, melyeket szintén kikérhetünk. Kifizetés USDT TRC20 hálózaton történik, a kifizetés 24 órán belül teljesül és a Fee összege minden esetben 2$, mely a kikért összegből autómatikusan levonódik. Ezen opciókon kívül más pénz nem érkezik ebbe a walletbe, mivel a kereskedések a tőzsdénken zajlanak és minden hozam a tőzsdén realizálódik.

Kifizetés kérése lépésről lépésre

Kattints a képekre a nagyobb méret megtekintéséhez!

Kriptovaluta átküldése más Eazybot felhasználónak

Átküldés menete

Az Eazybot walletből lehetőségünk van USDT-t átutalni egy másik Eazybot felhasználónak. Ha szeretnénk bárkinek pénzt átküldeni és ismerjük az Eazybot email címét, akkor megtehetjük. Ennek a menete roppant egyszerű, melynek a lépéseit itt találod.

Kattints a képekre a nagyobb méret megtekintéséhez!

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!