Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
A kriptovaluta kereskedelemhez tőzsdével kell rendelkezned

Tőzsdék Segédletei

Bemutatjuk az általunk használt és az Eazybothoz kompatibilis tőzsdéket. Válaszd ki a számodra szimpatikus tőzsdé(ke)t és a Teljes Segédlet linkre kattintva lépésről-lépésre megtalálhatsz az adott tőzsdéről magyar nyelven mindent, teljesen kezdő szinttől (pl: regisztráció menete, ki- és befizetések, coin váltás, stb).
https://www.eazybot.hu/wp-content/uploads/2022/12/binance_logo.png

A Binance a világ legnagyobb kriptotőzsdéje kereskedési volumen alapján, napi 76 milliárd dolláros kereskedési volumennel a Binance tőzsdén 2022 augusztusában, és 90 millió ügyfelével világszerte. A platform a kriptográfiai tér megbízható tagjává nőtte ki magát, ahol a felhasználók megvásárolhatják, eladhatják és tárolhatják digitális eszközeiket, valamint hozzáférhetnek több mint 350 listázott kriptovalutához és több ezer kereskedési párhoz.

https://www.eazybot.hu/wp-content/uploads/2022/12/kucoin_icon.png

A KuCoin egy kriptovaluta tőzsde, amelynek célja a „digitális érték globális szabad áramlásának elősegítése” volt.
A „néptőzsdének” is nevezett platform 1,2 billiónyi kereskedési volument tett lehetővé az élettartam során, és több mint 20 millió felhasználót támogat világszerte. A vállalat azt állítja, hogy technológia-vezérelt kereskedelmi termékeket kínál, és a KuCoin ökoszisztémát, amely magában foglalja a KuCoin közösséget, és a KuCoin token (KCS) köré épül.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!