Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
A bot részletei

A bot működése, előnyei

A valóság...

Mi történik, ha magad fektetsz coinokba?

Sokan fektetnek coinokba és próbálják eltalálni, hogy hol lehet az adott coin alja, ahol jól bevásárolva többszörös hozam lenne elérhető. Sajnos ez nem ilyen egyszerű, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy nagyon nehéz eltalálni egy coin legjobb belépési pontját. Sokan úgynevezett gridekre osztják a stratégiájukat és megadott esési szinteken vásárolnak mindig bizonyos összegért az adott coinból.

Vegyük példaként a Bitcoint. Tegyük fel, hogy valaki 60.000$-on elkezdett befektetni a BTC-be, követi a piacot és 1000$ esésenként folyamatosan vásárol a coinból, a BTC leesik 15.000$-a. Mit jelent ez? Az illető csak vásárolt, semmit nem realizált, holott a BTC értéke már csak a negyedét éri. Lehet közben elfogy a pénze is és csak annyit tud tenni, hogy vár még a BTC visszamegy 60.000$ felé, ami lehet több év is. A másik opció, hogy eladja a BTC coinokat jó nagy veszteséggel.

Average Portfolio Coin Price: a portfólióban szereplő coinok átlagos értéke, tehát ha csak minden coinból bevásároltál volna az eazybot indítása pillanatában és nem használtad volna az eazybotot, akkor így alakult volna a portfóliód.

Eazybot Account Performance: Eazybot teljesítménye, ha az Eazybotra bíztad a pénzed.

Az Eazybot működése

Mi történik, ha az Eazybotot használod?

Az Eazybot révén, több stratégiát is beállíthatsz, megadod az összeget, a bot pedig teljesen automatikusan vásárol, nem kell folyamatosan figyelned a piacot. A vásárlások teljesen testre is szabhatók és csak az elején kell beállítani a botot. Megadhatod például, hogy milyen gyakran és milyen pullback-et használva várásoljon a bot. Viszont, ha beszakad a piac és hirtelen esik a coin 6%-ot, akkor hiába adtál meg neki 2%-os léptéket, nem fog 2%-onként vásárolni 6%-os hirtelen esés esetén, hanem a beállított pullback révén megvárja még van egy kis korrekció és csak abban a pillanatban várásol. Zseniális!

Mivel a bot nem csak vásárolgat, hanem el is ad, így egy ekkora esés esetén, amikor pár másodperc vagy perc alatt történnek a mozgások a bot a hirtelen esés esetén megvett coint, ugyanolyan gyorsan el is adja, ahogy a piac visszatér. Beállíthatod minden kereskedési lépcsőnél, hogy átlag vagy egyéni kereskedésnek számítson.

Az átlag kereskedés annyit takar, hogy ezeket egyben fogja lezárni, amint ezen kereskedések átlag értéke felé megy a piac.
A többi kereskedés mind egyéni kereskedés, ezeket mindegyiket külön, egyenként kezeli és a beállított take profit alapján folyamatosan el is adja a coinokat. Ahogy lezár egy egyéni kereskedést, utána a megadott pullback alapján nyitja újra, figyelembe véve a piacot. Tehát a bot folyamatosan keres és kereskedik.

Az egyéni kereskedések profitjából be kell állítanod, hogy mennyi százalék íródjon jóvá és mennyi százalék kerüljön az átlag kereskedések átlagának csökkentésébe. Ez most lehet kicsit furcsán hangzik, mert minden kereskedés a saját tőzsdéden zajlik és hogyan lehetséges az, hogy ne minden íródjon jóvá a tőzsdén. Nos természetesen minden jóváíródik a tőzsdén, a nyereség 100%-a. Viszont az Eazybot honlapon vezetett bot statisztikai adatbázisában nem, hanem ott a [Keep profit] határozza meg, hogy mennyi a realizált hozam és mennyi az átlag kereskedések csökkentésére költött hozam. A bot beállításnál (a covereknél) be kell állítanod a [Keep Profit] oszlopban a százalékot, hogy mennyi összeget tartson meg és mennyivel szeretnéd csökkenteni az átlag kereskedések értékét. Ez úgy működik, hogyha a bot lezár egy egyéni kereskedést, tegyük fel 1$ profittal és a keep profit 80%, akkor 0.8$-t jóváír a nyereségnél a másik 20%-nak megfelelő coin értékkel pedig csökkenti az átlag kereskedéseket.

Ez azért lett így kitalálva, mert a statisztikák alapján a hozam egy részével tudjuk csökkenteni az átlag kereskedéseket és lejjebb húzni az átlag árakat, ezáltal a bot sokkal gyorsabban letudja zárni a megnyitott átlag kereskedéseket és nem kell megvárni, amíg a piac visszamegy az első kereskedések nyitó ára felé. Természetesen, mivel úgymond felhasználunk némi profitot a csökkentésre, így amikor az átlag kereskedések is lezárásra kerülnek, akkor azok árai jóval lejjebb lesznek, mint amennyiért nyitottuk, magyarul mínuszban vagyunk. Viszont az egyéni kereskedések révén már sokkal több profitot realizált a bot, így összességében bőven profitban leszünk.
Ez azért fontos, mert ezzel például azt tudjuk elérni, hogy tegyük fel 30.000$-on nyitott BTC esik 15.000$-ig és utána 1 évig 14.000 és 18.000$ között mozog, mégis eladja a bot a legelső nyitott kereskedést is. Ekkor ha csak magunk vásárolnánk coinokat, várhatnánk, hogy mikor megy vissza, de a bot ezen 4.000$-os tartományon belül folyamatosan nyitja és zárja a kereskedéseket és profitot generál nekünk. Egy idő után pedig annyi profitot hoz, hogy a nyitott 30.000$-ról már 17.000$-ig esik az átlag kereskedések összege és tegyük fel 18.000$-on le is zárja az átlag kereskedéseket, amit az Eazybot nélkül mi csak 30.000$ felett tettünk volna meg.
Bőven profitban leszünk és a bot ekkor újra nyitja az első kereskedést, de már például 18.000$-on és kezdi elölről a folyamatos vásárlásokat és eladásokat.

Havi 1-10% között lehet keresni, mely függ a piaci helyzettől és a kiválasztott coinoktól. Az élő számla statisztikája folyamatosan nyomon követhető a honlapon.

Ha úgy érzed, hogy belevágnál ebbe az üzletbe, akkor tégy egy próbát, hagyd a botot dolgozni és 1 év után vonj következtetést!

Élő számla, mely folyamatosan frissül:

Az Eazybot...

Kinek ajánlott?

Business-Collection
Több éves befektetésben gondolkozol
Az eazybot hosszútávú üzlet, mindenképpen több évben érdemes gondolkodni annak aki elindul, használja a kamatos kamat elvét, a tőke mindig a saját tőzsdéden van, az Eazybot nem fér hozzá, így mindenképpen egy olyan üzletről beszélünk, ahol nem kell félned a scam lehetőségétől, mert az Eazybot nem tudja lenyúlni a pénzed. Ha gyorsan akarsz sokat keresni akkor ez nem a Te üzleted.
Business-Collection
Coinba szeretnél fektetni?
Akár 1-2 vagy 25+ coinnal szeretnél kereskedni, az Eazybot megfelelő számodra. Indítsd el azokat a coinokat, amelyekben bízol! Teljesen ingyen elkezdhető, maximum 2 bot elindításával 45 napig. A botok indíthatók ugyanazzal a coinokkal is, akár ugyanazzal a beállítással (ami nem ajánlott, mert pár hét, hónap múlva ugyanúgy fog venni/eladni mindkét bot, így inkább adjunk 1 botnak nagyobb összeget), illetve különböző beállítással, ami már jobb gondolat, ezt bárki tesztelheti, hogy ugyanabban az időben indított coinpár különböző beállításokkal hogyan hoz.
Business-Collection
Rendelkezel minimum 350$-al?
Az Eazybothoz Binance esetében minimum 600$, Kucoin esetében minimum 300$ szükséges, de kidolgoztunk egy stratégiát, mely révén akár 300$-al is el lehet indulni bármely tőzsde esetében. Ez a minimális összeg, amivel elindulhatsz és ez 1 botra vonatkozik. Így aki több botot szeretne indítani, annak természetesen nagyobb összegre lesz szüksége. A felső határ a csillagos ég.
Business-Collection
Kezdő vagy tapasztalt vagy? Nem számít!
Ha szeretnél kereskedni, kihasználni a piaci ingadozásokat, akkor bízd a tőkéd az Eazybotra, amely nem függ az emberi érzelmektől és a tudástól. Az Eazybot tökéletes kezdők számára is mivel körülbelül nulla tapasztalat szükséges hozzá, mert minden Stratégia rendelkezésedre áll, illetve haladók számára is, akik a botot teljesen személyre szabhatják.
Business-Collection
A botokhoz bármekkora összeg rendelhető
Nincs limit, nagyobb összeggel szépen lehet keresni 2 bottal is, ha sikerül kiválasztanunk egy jó coinpárt, viszont az ellenkezője is előfordulhat, ha mellé nyúlunk. Viszont ezek a botok csak 45 napig használhatóak ingyenesen, illetve addig, amíg le nem zárja az adott sessiont.
Ezért a későbbiekben mindenképpen szükséges csomagot vásárolni, a legkisebb csomag a Starter, mely mindössze 100$ 365 napra és ezzel már 5 bot futtatható. Aki nagyobb tőkével rendelkezik, 4-5ezer $ felett, neki érdemesebb már Advanced tagságra váltani, mivel így 10 coinpárt futtathat, nagyobb a diverzifikáció, ezáltal mindig lesz olyan coinpár ami jobban fog keresni. A tagsági csomagokról és az elérhető coinokról a [Tagsági csomagok] leírásban találsz részletes ismertetőt.
Business-Collection
A megadott tőke álljon rendelkezésre
Nagyon nagyon fontos, hogy úgy kell meghatároznod a tőkéd, hogy az biztosan rendelkezésedre álljon és a botot a megadott stratégiák alapján ajánlott elindítani, vagy az általunk létrehozott excel segítségével megadni a bot konfigurációt, melyet a Stratégiáknál és a Letöltésekben is megtalálhatsz.
Ajánlott továbbá, hogy a tőkéd kb 20%-át ne bízd a botokra, hogyha bármikor szükséged lenne rá valamelyik coin esetében, akkor tudd növelni a bot tőkéjét.
Business-Collection
Nincs időd kereskedni?
Ha nincs időd és tapasztalatod magad kereskedni, az Eazybot elvégzi helyetted. A botok elindítása után nem kell órákat a gép előtt ülnöd, nem kell a piaci mozgásokat figyelned, körülbelül napi 1 perc a munkád, amikor ránézel mi történt aznap.
Business-Collection
Ne ess pánikba!
Csak akkor vágj bele, ha nem félsz a piaci mozgásoktól, nem ijedsz meg, ha esetleg 40-50-80%-ot esik az adott coin és ha nem avatkozol a bot működésébe azáltal, hogy törlöd a botot mielőtt úgy érzed, hogy tovább esne az adott coin és nagy veszteséggel eladod a coinokat a tőzsdén.
Természetesen a bot beállításait közben módosíthatod, de ez is csak megfontolt döntés alapján ajánlott.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!