Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Extrém esetekben is van megoldás

A bothoz adott tőke növelése

Lehetőségünk van stratégiától függetlenül - ha a piac úgy kívánja - növelni a bothoz adott tőkénket. Ezért ajánlott hogy tartalékolj extrém esetekre egy kis összeget, mellyel növelheted a kívánt bot tőkéjét.
https://www.eazybot.hu/wp-content/uploads/2023/01/eazybot_toke_novelese-640x366.png
Eazybot stratégia esetén

Market Crash Recovery használatával

https://www.eazybot.hu/wp-content/uploads/2023/01/mcr_on.png
Az MCR egy plusz opció a botok beállításánál, mely csak az Eazybot stratégia használatakor érhető el, ha a [Use The Eazybot Strategy? ON] tehát aktiválva van. Ebben az esetben a bot beállítások sem indításkor, sem a későbbiekben nem módosíthatók, a kereskedések az Eazybot által előre meghatározott konfiguráció alapján fognak történni, melyet a Covers alatt láthatunk. Viszont rendelkezésünkre áll egy plusz kiegészítő kereskedési csomag az MCR.
Az MCR akkor aktiválható, ha a Covers alatt lévő kereskedések elérik az utolsó (38.) kereskedést, ami annyit takar, hogy a botra bízott összeget (USDT Assigned) 100%-ban felhasználta a bot, tehát nincs több egyenlegünk.
Ekkor lehetőségünk nyílik aktiválni az MCR [Enable Market Crash Recovery] opciót a csúszka jobbra húzásával, ezáltal egy ablak ugrik fel, ahol plusz tőkét adhatunk a bothoz, melyet teljesen külön fog kezelni az eddigi tőkétől. Viszont a kereskedések összegét nem tudjuk módosítani, ez minimálisan 15$ lesz, minél magasabb a hozzáadott plusz tőke, ahhoz képest arányosan nő ez az összeg. Ha a Save gombra kattintunk, akkor a Covers alatt újabb kereskedési sorok jelennek meg és a bot folytatja a kereskedést a coinpárral a hozzadott tőkével.
Nem Eazybot stratégia esetén

Market Crash Recovery használata nélkül

https://www.eazybot.hu/wp-content/uploads/2023/01/mcr_off.png
Nem Eazybot stratégia esetén is lehetőségünk van növelni a tőkénket, MCR Nélkül.
Ha nem az Eazybot stratégiát használjuk, akkor teljesen testreszabható a bot (ezért is ajánljuk, ezt az opciót) és ugyanúgy tudunk plusz tőkét hozzáadni a bothoz. Nem egy túl bonyolult művelet, mindössze kicsit számolni kell hozzá.

Tegyük fel, hogy a tőkénk a minimális 550$:
Az USDT Assigned mellett jelenleg 550$-t látunk és alatta az Initial Order alatt az egyszeri kereskedés összege 18.425$, míg az egyszeri kereskedés összeg a tőke 3.35%-a.
A bot a folyamatos esés miatt már felhasználta az 550$-t és megállt, mert elfogyott a tőke, így további tőkét szeretnénk hozzáadni, hogy tudja folytatni a vásárlásokat.
Jegyezzük fel, hogy az egyszeri kereskedés összege 18.425$.
Az USDT Assigned mellett adjunk hozzá plusz tőkét, mondjuk 300$-t, így írjuk át az 550$-t ---> 850$-ra, ekkor viszont az Initial Order alatt az egyszeri kereskedési összeg már 28.475$-a változik. Úgy kell módosítani mellette a százalékot, hogy visszakapjuk a 18.425$-t. Tehát a százalékot írjuk át 2.168%-ra.
Ezáltal az új tőke 850$ lesz, az egyszeri összeg 18.428$ és a százalék 2.168%.
Így ugyanazzal a beállításokkal folytatjuk a kereskedést.
Amint a piac ismét elindul felfelé, újra levonhatod a plusz tőkét, visszaállítod a százalékot és ugyanúgy megy tovább minden.

Természetesen a kamatos kamat révén az USDT Assigned mellett nő az egyenlegünk, szóval amikor tőke emelésre kerül a sor, akkor már magasabb tőkéd lesz és ahhoz kell a plusz tőkét hozzáadni. A lényeg, hogy az egyszeri kereskedési összeg ne változzon, tehát így kell a mellette lévő százalékkal trükközni.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!