Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Kriptovaluta átváltása másik kriptovalutává

Kucoin Convert használata

A Kucoin Convert egy olyan szolgáltatás, ahol a felhasználók pillanatok alatt átalakíthatják a birtokukban lévő kriptovalutát egy másik kriptovalutává. Mindössze két egyszerű lépésre van szükség, amelyek mindegyike másodpercek alatt elvégezhető, hogy lezárj egy kriptoügyletet a Kucoin Convert oldalon.
Az Eazybot esetében mindenképpen ajánlott KCS-t tartani a Kucoin walletünkben, mivel ezáltal - ha aktiváljuk, hogy a KCS-ből fedezzük a Fee-ket - 20% kedvezményt kapunk a kereskedési fee-ből. Ha nem rendelkezel KCS-vel, akkor az alábbi leírás alapján válthatsz át.
(Megj: a Convert menüben bármilyen coin konvertálható bármire)
1. lépés

Menj a Kucoin Convert oldalra

Icons-Business
Kucoin webhelyen
Lépj a [Trade] elemre a kezdőlap bal felső részén, majd válaszd a [Convert] lehetőséget.
Business-Collection
Kucoin alkalmazásban
A [Home] fülön felül kattints a [Convert] elemre és itt ugyanúgy tudsz váltani, mint a webes felületen.
2. lépés

Coinok kiválasztása

Válaszd ki a birtokodban lévő coint [From], add meg mennyit szeretnél átváltani, alatta pedig a megvásárolni kívánt coint [To], majd kattints a [Place Order] gombra. Ezután látni fogod a fontolóra vett tranzakció árajánlatát. Ha megfelel, akkor hagyd jóvá a [Confirm] gombbal. A tranzakció kevesebb, mint egy másodpercet vesz igénybe és a vásárolt kriptopénz megjelenik a Walletben.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!