Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Tranzakciós díjak csökkentése a Kucoin-on

KCS használata a díjak fizetésére

Kedvezményben részesülhetsz, ha KCS-t használsz a kereskedési díjak fizetésére. A KCS-vel kereskedési és tranzakciós díjakat fizethetsz a Kucoin Spot és Trading Kereskedési felületen is. 20%-ot takaríthatsz meg a Spot és Trading kereskedési díjakon.
Ha nem rendelkezel KCS-vel, akkor először váltanod kell. Ha az átváltáshoz segítségre van szükséged, akkor nézd meg a segédletet, mely lépésről lépésre végig vezet a folyamaton.
Aktiváld a KCS használatát

20% kedvezmény a kereskedési díjakból

A funkciót bármikor engedélyezhetjük/letilthatjuk. Kattints az [Account] gombra (jobb felül a 2 szavas azonosító) és a következő oldalon aktiváld a KCS használatát a kereskedési fee-k használatához, ezáltal 20%-ot spórolhatsz.

Kattints a képre a nagyobb méret megtekintéséhez!

Applikáció használatával nyisd meg a Kucoin alkalmazást és a bal felső sarokban kattints a 2 betüs account azonosítódra. A következő oldalon pedig aktiváld a KCS használatát.

Aktiválás után azonnal érvénybe is lép a kedvezmény, viszont ha bármikor inaktiváljuk a funkciót vagy elfogy a KCS-nk, onnantól kezdve ismét 100% fee-t kell megfizetnünk. Érdemes figyelemmel követni a KCS egyenlegünket és ha szükséges akkor növelni a menyiségét.

Kattints a képre a nagyobb méret megtekintéséhez!

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!