Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Kriptovaluta átváltása másik kriptovalutává

Binance Convert használata

A Binance Convert egy olyan szolgáltatás, ahol a felhasználók pillanatok alatt átalakíthatják a birtokukban lévő kriptovalutát egy másik kriptovalutává. Mindössze két egyszerű lépésre van szükség, amelyek mindegyike másodpercek alatt elvégezhető, hogy lezárjon egy kriptoügyletet a Binance Convert oldalon.
Az Eazybot esetében mindenképpen ajánlott BNB-t tartani a Binance Spot walletünkben, mivel ezáltal - ha aktiáljuk, hogy a BNB-ből fedezzük a Fee-ket - 25% kedvezményt kapunk. Ha nem rendelkezel BNB-vel, akkor az alábbi leírás alapján válthatsz át.
(Megj: a Convert menüben bármilyen coin konvertálható bármire)
1. lépés

Menj a Binance Convert oldalra

Icons-Business
Binance webhelyen
Lépj a [Trade] elemre a kezdőlap bal felső részén, majd válaszd a [Binance convert] lehetőséget.
Business-Collection
Binance alkalmazásban
Lépj a [Trades] elemre (a képernyő alsó részén található középső lehetőség), majd válaszd a [Convert] opciót a képernyő bal felső részén (az alkalmazás alapértelmezett verziója esetén), vagy az előugró ablakban a Binance Lite esetében.
2. lépés

Coinok kiválasztása

Válaszd ki a birtokodban lévő tokent [From], add meg mennyit szeretnél átváltani, alatta pedig a megvásárolni kívánt tokent [To], majd kattints a "Preview Conversion" elemre . Ezután látni fogod a fontolóra vett tranzakció árajánlatát. 7 másodperc van arra, hogy jóváhagyd a megjelenített árajánlatot és teljesítsd az üzletet. Ha lejár a 7 másodperc, kattints a Frissítés gombra az új árfolyam megtekintéséhez. A tranzakció kevesebb, mint egy másodpercet vesz igénybe és a vásárolt kriptopénz megjelenik a Spot Walletben.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!