Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Tranzakciós díjak csökkentése a Binance-en

BNB használata a díjak fizetésére

Kedvezményben részesülhetsz, ha BNB-t használsz a kereskedési díjak fizetésére. A BNB-vel kereskedési és tranzakciós díjakat fizethetsz a Binance Exchange-en, a Binance DEX-en és a BNB Smart Chain-en (BSC).
Például 25%-ot takaríthatsz meg a Spot és Margin kereskedési díjakon és 10%-ot a határidős kereskedési díjakon.
Ha nem rendelkezel BNB-vel, akkor először váltanod kell. Ha az átváltáshoz segítségre van szükséged, akkor nézd meg a segédletet, mely lépésről lépésre végig vezet a folyamaton.
Aktiváld a BNB használatát

25% kedvezmény a kereskedési díjakból

A funkciót bármikor engedélyezhetjük/letilthatjuk a [Profile] - [Dashboard] menüpontban vagy a Trading Fee menüben. Kattints a következő gombra és aktiváld a BNB használatát a kereskedési fee-k használatához, ezáltal 25%-ot spórolhatsz.
Aktiválás után azonnal érvénybe is lép a kedvezmény, viszont ha bármikor inaktiváljuk a funkciót vagy elfogy a BNB-nk, onnantól kezdve ismét 100% fee-t kell megfizetnünk. Érdemes figyelemmel követni a BNB egyenlegünket és ha szükséges akkor növelni a menyiségét.

Kattints a képre a nagyobb méret megtekintéséhez!

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!