Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
Töltsd fel a Binance egyenleged

Egyenleg feltöltése Kriptovalutával

A Binance egyenleged többféleképpen feltöltheted. Ha már rendelkezel kriptovalutával bármelyik tőzsdén vagy cold walleten, akkor egyszerűen küldhetsz át kriptót a binance-re.
A befizetés menete minden coin esetében hasonló módon történik.
Válaszd ki, hogy applikációt vagy webes felületet használsz-e és kövesd a segédletet.
  • Befizetés Applikáción keresztül
  • Befizetés Webes felületen keresztül
1. Lépés
Nyisd meg a Binance alkalmazást és érintsd meg a [Wallets] - [Deposit] elemet.
2. Lépés
Válaszd ki a befizetni kívánt kriptovalutát, például USDT.
3. Lépés
Válaszd ki a befizetési hálózatot és győződj meg arról, hogy megegyezik annak a platformnak a hálózatával, amelyről a pénzt küldöd. Ha nem a megfelelő hálózatot választod, elveszíted a pénzed.
4. Lépés
Látni fogsz egy QR-kódot és a befizetési címet. Koppints a Binance Wallet befizetési címének másolásához, és illeszd be annak a platformnak a címmezőjébe, amelyről kriptográfiai pénzt kívánsz kivenni.
5. Lépés
A [Change Wallet] megérintésével kiválaszthatod, hogy mely walletedbe szeretnéd a befizetést. Ez lehet a Spot Wallet vagy a Funding Wallet. A későbbiekben bármikor transfer-álhatsz egyikből a másikba.
6. Lépés
A kimásolt címet kell azon a tőzsdén megadni, ahonnan szeretnénk küldeni a kriptovalutát a binance számlánkra. A befizetési igény megerősítése után, ha az átutalás feldolgozásra kerül, az összeget jóváírják a Binance számládon.
1. Lépés
Jelentkezz be Binance-fiókodba és kattints a [Wallet] - [Overview] menüpontra.
2. Lépés
Kattints a [Deposit] (Befizetés) gombra és megjelenik egy felugró ablak.
3. Lépés
A felugró ablakban kattints a [Crypto Deposit] (Kriptó befizetés) gombra.
3. Lépés
A felugró ablakban kattints a [Crypto Deposit] (Kriptó befizetés) gombra.
5. Lépés
Válaszd ki a befizetési hálózatot és győződj meg arról, hogy megegyezik annak a platformnak a hálózatával, amelyről a pénzt küldöd. Ha nem a megfelelő hálózatot választod, elveszíted a pénzed.
6. Lépés
Ebben a példában kivonjuk az USDT-t egy másik platformról és befizetjük a Binance-ba. Mivel ERC20 címről (Ethereum blokklánc) fizetjük ki, az ERC20 hálózatot választjuk.
7. Lépés
Kattints a Binance Wallet befizetési címének másolásához és illeszd be annak a platformnak a címmezőjébe, amelyről kriptográfiai pénzt kívánsz kivenni.
8. Lépés
A visszavonási kérelem megerősítése után időbe telik a tranzakció megerősítése. A megerősítési idő a blokklánctól és annak aktuális hálózati forgalmától függően változik.
Az átutalás feldolgozása után az összeget rövid időn belül jóváírják a Binance számládon.
9. Lépés
A [Transaction History] (Tranzakciók előzményei) oldalon ellenőrizheted a befizetések állapotát, valamint további információkat találhatsz a legutóbbi tranzakciókról.
Ha még nincs Binance fiókod...

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan találhatom meg a Binance-befizetési címemet?

A kriptovaluták beküldése egy befizetési címen keresztül történik. A Binance Wallet befizetési címének megtekintéséhez lépj a [Wallet] – [Overview] – [Deposit] oldalra. Kattints a [Crypto Deposit] lehetőségre és válaszd ki a befizetni kívánt coint és a használt hálózatot. Látni fogod a befizetési címet. Másold ki és illeszd be a címet arra a platformra vagy pénztárcára, amelyről át akarod küldeni a Binance Wallet-be.

Hogyan ellenőrizhetem a tranzakciós előzményeimet?

A befizetés vagy kifizetés állapotát a [Wallet]  [Overview] – [Transaction History] oldalon ellenőrizheted.

Ha az alkalmazást használod, lépj a [Wallets] – [Overview] – [Spot] menüpontra és koppints a [Transaction History] ikonra a jobb oldalon.

Mi az a tag vagy memo és miért kell megadnom kriptó befizetéskor?

A tag vagy memo egy egyedi azonosító, amelyet minden számlához rendelnek a befizetés azonosítása és a megfelelő számlán való jóváírás céljából. Bizonyos kriptók, például BNB, XEM, XLM, XRP, KAVA, LUNA, ATOM, BAND, EOS stb. befizetésekor a sikeres jóváíráshoz meg kell adni a megfelelő taget vagy memót.

Mennyi időbe telik, amíg a pénzem megérkezik? Mennyi a tranzakciós díj?

Miután megerősítetted a kérésed a Binance-on, időbe telik, amíg a tranzakciót megerősítik a blokkláncon. A megerősítési idő a blokklánctól és annak aktuális hálózati forgalmától függően változik.
Ha például USDT-t fizetsz be, a Binance támogatja az ERC20, BEP2 és TRC20 stb hálózatokat. Kiválaszthatod a kívánt hálózatot a platformon, ahonnan kikérsz, megadhatod a kivenni kívánt összeget és láthatod a vonatkozó tranzakciós díjakat.
A pénzösszeg röviddel azután kerül jóváírásra a Binance számládon, hogy a hálózat megerősítette a tranzakciót.
Felhívjuk figyelmed, hogy ha rossz befizetési címet adtál meg, vagy nem támogatott hálózatot választottál, a pénzösszeg elveszik. Mindig alaposan ellenőrizd, mielőtt megerősíted a tranzakciót.

© 2022 @ Minden jog fenntartva

© 2022 @ Minden jog fenntartva

Az Eazybot.hu nem alkalmazottja az EAZY BOT COMPUTER SYSTEMS SOFTWARE TRADING L.L.C -nek! A cég hivatalos marketing partnere vagyunk!